Korte kurser

Når mennesker mødes 

- ud i naturen - ind i kulturen (parkranger/outdoor – og antropologikursus)

2 ugers sommerkursus  d. 15. – 29. juli 2018

 

Parkranger/outdoor

er for dig der har svært ved at sidde stille og trives bedst under åben himmel. Skoven og parken er dit klasselokale, nationalparken din gymnastiksal og Knebel Vig dit svømmestadion og din fiskedam.

Her skal du vandre, cykle, svømme, løbe, sejle, fiske, fouragere og lave bål – og nyde udsigterne hver eneste dag. Her kan du harpunere rødspætter og andre fisk, indsamle bær, planter, insekter og andet godt til dit bålmåltid.

Her bliver naturen en del af dit daglige liv – og du en del af naturen. Det handler om bæredygtighed med fokus på naturbenyttelse og naturbeskyttelse.

 

Antropologi

er også for dig, for du flytter ind i et antropologisk laboratorium. Her deler Ikast værelse med Irak. Her laver Kathmandu kaffe til Kalundborg. De daglige misforståelser, kulturclash og grineflip dissekeres og analyseres i undervisningen. Her bliver vi klogere på hinanden. Vi får et alternativt blik på det logiske og et nyt syn på det mærkelige. Hvorfor må vi gerne købe massage og helst ikke sex? Og kan det lade sig gøre at ryste den sociale arv af sig? Hvorfor handler vi som vi gør? Og hvordan undersøger vi ”de andre ” uden at læse egne fordomme ind i svarene?

 

Bivirkninger

Opholdet på Kalø giver bivirkninger og senfølger. Det er helt normalt at udvikle dybe venskaber, der holder hele livet. En del får endda et internationalt netværk af venner, for sammen med dig er der 40 studerende fra hele verden, der læser dansk sprog og kultur.

 

Pris: 7.400 all incl.

1000 kr.s rabat ved overnatning i shelter eller laavu.  

Hent brochure