Studieture på Kalø

Fælles for studieturene er at de er placeret i slutningen af kurset, så man kan bruge den viden og de færdigheder, man har lært til at studere et særligt fænomen inden for sit fagområde. Outdoor-ranger rejser til udlandet, mens Dansk Sprog og Kultur rejser i Danmark.

 

Outdoor Ranger

Vi rejser til vilde nationalparker rundt omkring i verden. Vi opdager hvordan rangers arbejder på de store scener med naturbenyttelse og naturbeskyttelse.

I efteråret 2018 til nationalparker i Tanzania og eksotiske Zanzibar, hvor vi skal opleve dyrelivet på tætteste hold både i vandet og på land. Vi får også lejlighed til at følge lokale rangers arbejde for bæredygtige parker. 

Til foråret 2019 går turen til Washington St. på USA's vestkyst. Her skal vi blandt andet på kajaktur blandt spækhuggere, besøge Ranger-uddannelsen på Evergreen College, hike ved den eksploderede vulkan Mt. St. Helens og ikke mindst opleve storheden i Olympic National Park. 

 

Dansk Sprog og Kultur
På Dansk Sprog og Kultur rejser du selvfølgelig i Danmark, da det er den danske kultur og det danske sprog, du skal lære at kende. Turen kredser om et tema som fx ”demokrati”, ”velfærdsstaten” eller ”det lokale Danmark”. Du besøger danskerne på arbejde, i hjemmet, i foreningen og på gaden. Ofte får du adgang til personer og steder, som har stor betydning for det danske samfund. Fx besøg hos politikere i Folketinget eller byrådet.