Sommersprogkursus

Via forsknings- og uddannelsesministeriet  kulturaftaler kan man søge om sommersprogkursus på Højskolen på Kalø d. 7/7 – 27/7 2019.

Students can apply for a scholarship under the Ministry of Higher Education and Science Cultural Agreements for the summer language course at Højskolen på Kalø.

Højskolen på Kalø er en dansk folkehøjskole, der har haft sprog- og kulturmøder som kernekompetence i mere end 60 år. Vi er beliggende i noget af Danmarks smukkeste natur: i hjertet af National Park Mols Bjerge.

Højskolen på Kalø is a Danish Folk School which has language and cross-cultural exchange as our core competence for more than 60 years. The school is situated in one of Denmark’s most beautiful nature – in the heart of the Mols Mountain National Park.

Ansøgning
Du bedes downloade, udfylde og sende følgende ansøgningsformular til mail@kalohojskole.dk inden den 1. marts 2019.
Hent ansøgningsskema

Du kan læse mere om sommersprogkurser og ansøgningskriterier på forsknings- og uddannelsesministeriet hjemmeside.

Application
Please download, fill out and send the application form to mail@kalohojskole.dk before March 1, 2017.
You can read more about summer language courses and application requirements at the Ministry of Higher Education and Science website.
Download application form

Du kan find mere information om kurset her

Find more information about the course here

Weekender tilrettelægges
i fællesskab med kursisterne. Nogle vil måske foretrække at holde fri, mens andre gerne vil deltage i et arrangement, som vi selv planlægger og gennemfører. Det kan foregå på skolen og evt. suppleres med en tur, f.eks. rundt i Mols Bjerge Nationalpark eller til andre destinationer i området.

Weekend activities
jointly with students. On the weekends, you will have the opportunity to just relax or attend events/activities that the school plans. The weekend activities will take place at the school, as well as excursions, for example, a hike in Mols Mountain National Park or to other destinations in the local area.