Valgfag

På Kalø har du valgfag om eftermiddagen. Du kan vælge mellem tre spændende fag, der har det til fælles, at de lader dig komme af med al den energi, du har opsparet om formiddagen. Valgfagene kører i tre perioder, så du kan nå at prøve dem alle, hvis du har lyst.

Outdoor

Har du det bedst under åben himmel? Så nyd friheden på mountainbike, i kajak eller til fods gennem Nationalparken hver eftermiddag. På outdoor-linjen udforsker vi naturen og tester vores grænser af sammen med overnatning i det fri og trekking i Mols Bjerge.

I form

Efter formiddagens hjernegymnastik, trænger kroppen til omløb, afløb og adrenalin om eftermiddagen. På i form-linjen får du pulsen op med løb, holdsport, styrketræning, crossfit eller yoga. Du bestemmer selv, om du bare vil have det sjovt eller du vil sætte dig et mål.

Kunst og kultur

Hvis du synes, at sport og udendørsliv er for primitivt for dig, er Kunst og Kultur-linjen det rigtige. Her stresser du af med en malerpensel, et spejlrefleks, en el-guitar eller en dokumentar om nøgne motorsavsjonglører på Hawaii. Det er dig der bestemmer, og sammen udforsker vi kunsten og kulturen ved at prøve kræfter med den selv.

Kig forbi

Du er altid velkommen til at besøge højskolen på Skovridervej 1, 8410 Rønde. Ring på 86 37 12 86 og aftal dit besøg.