Rejser og studieture

På Kalø Højskole prioriterer vi højt at komme ud at se verden uden for højskolen. Det er nemlig i mødet med andre kulturer, at vi bliver klogere på, hvem vi selv er.

Outdoor Ranger
Alene i vildmarken, hvor vi tager til Norge og udforsker bjergene, elvene og det vilde friluftsliv. Rejsen er den ultimative overlevelsestur, hvor du bruger alt det, du har lært på kurset! Klar dig selv fem dage i den norske vildmark, hvor du selv bygger din bolig og fanger og sanker din mad.

Gro
Vi tager på en bæredygtig rejse ud i Europa og får nye perspektiver på klima, selvforsyning og det bæredygtige liv. Sammen besøger vi samfund, mennesker og organisationer, der lever anderledes, og som inspirerer os til selv at skabe et meningsfuldt liv.

Dannelsesrejsen
Vi tager på en en vaskeægte klassisk dannelsesrejse ud i Europa og smager på alt det gode i livet - kunst, kultur, filosofi og god rødvin! Sammen udforsker vi andre landes kulturskatte og bliver klogere på os selv og det, vi kommer fra. 

Dansk Sprog og Kultur
Vi rejser sammen ud og udforsker et hjørne af Danmark og alt det, vores smukke land har at byde på. Formålet med turen er at smage på den danske kultur og bruge sproget i mødet med andre mennesker. 

Derudover tager vi jævnligt på udflugter eller ture med eller uden overnatning og besøger mennesker, organisationer og seværdigheder og udforsker kulturen og naturen i lokalområdet.